30 Vienetų Pjūklą Drožtukas Akmens Burr Šlifavimo Akmuo Failą 5/32 Colių/ 4 Mm Ir 50 Vienetų Burr Šlifavimo Akmuo Failą Skatinimo

(0)
€13.56 €18.57
Spalvos:

30 Vienetų Pjūklą Drožtukas Akmens Burr Šlifavimo Akmuo Failą 5/32 Colių/ 4 Mm Ir 50 Vienetų Burr Šlifavimo Akmuo Failą Skatinimo

set2: 50 x Burr Šlifavimo Akmuo Failo + 30 x Šlifavimo Bitai

Tvirtas ir patvarus medžiaga: pagaminti iš kokybiškų emery grūdų, efektyvi šlifavimo poveikį, baudos ir net, bauda, drožyba, sunku tekstūros, tvirtos jums tarnauti ilgą laiką.

Pjūklą šlifavimo galvos: gali būti taikomi vietoj failą, kad jūsų grandinės bus nurodė kaip ir anksčiau, grandinės nebūtinai turi būti pašalintas, kai darbo.

Platus: tai burr šlifavimo akmuo failus tinka metalo poliravimo, pavyzdžiui, grandininiai pjūklai, jade, medžio apdirbimo, liejimo, plieno ir kt.

Dydis detalę: kiekvieną šlifavimo galvos yra apie 5/32 colių/ 4 mm skersmens, 7/8 colio/ 24 mm ilgio, o blauzdos dalis priemones, apie 3 mm skersmens, bendras ilgis yra maždaug 46 mm; Akių :120-150.

Ką jūs gausite: ateina su 30 vienetų burr šlifavimo akmuo failus, pakankamai jums taikyti kasdieniame gyvenime ir patenkinti savo pakeitimas poreikius.

Dydis detalę: kiekvieną rožinė šlifavimo galvos yra apie 0.16 Colių/ 4 mm skersmens, 0.94 cm/ 24 mm ilgio, o blauzdos dalis priemones, apie 0.12 cm/ 3 mm skersmens, bendras ilgis yra maždaug.1.81 cm/ 46 mm.

Kietos medžiagos: burr šlifavimo akmuo failas yra pagaminti iš šlifavimo akmuo su gera kietumo, tinka metalo poliravimo, ypač dalys plieno po terminio apdorojimo, patvarus ir nėra lengva skaldyti.

Taikoma kartus: šių poliravimo, šlifavimo įrankiai yra plačiai taikomas mašinoms, guolis, pelėsių, lieti dalys gilią duobę, įvairių vidaus paviršiaus, suvirinimo vietoje, suvirinimo siūlių šlifavimas ir galąstuvas šlifavimo.

Pakuotės turinys: ateina su 50 vienetų burr šlifavimo akmuo failus, pakankamai jums taikyti kasdieniame gyvenime ir patenkinti savo pakeitimas poreikius.

Spalva:Juoda/Rožinė+sidabrinė

Medžiaga: Emery/Chromo plieno jade + lydinio

Pakuotės Turinys:

50 x Burr Šlifavimo Akmuo Failų

30 x Šlifavimo Bitai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Liuxvartai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3 .Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Liuxvartai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Sku: l9236

Specifikacijos
  • Sertifikavimo - NĖRA
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys - Metalo apdirbimo

Žymos: husqvarna 420 pjūklą, stihl 341 pjūklą, 066 stihl pjūklai, stihl 250 c pjūklą, stiklo 532 lumia, stihl ms362 pjūklą, 460 stihl pjūklai, husqvarna 345e pjūklų ašmenų, stihl 56cc pjūklą, stihl 190t pjūklą.

Klientų Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

€2.52 €1.92
(0)

Jis pagamintas iš didelio stiprumo s2 legiruotojo plieno, labai patvari.kietumas yra geras, sunku plyšimas ir wearproof.magnetinių bitų, įrenginį galima lengvai sugeria varžtais, tinka montuoti į pneumatiniai veržliasukiai, elektrinis atsuktuvas, įkrovimo gręžimo, naudojant vėjo partijos.plačiai naudojami rankiniai įrankiai, elektrinis atsuktuvas surinkimas, elektronikos pramonė, buitinė

€222.27
(0)

4 kampas šlapias polisher | 100mm varikliniai elektriniai polisher su uosto pridedant vandens | dovana lenkijos ir klijuoti trinkelėmis.

€10.00 €9.31
(0)

6,0 mm tiesiu kotu twist drill bits discription: twist gręžimo karūnų rinkinys yra pagamintas iš greitapjovio plieno .visiškai termiškai apdoroto,su kietumo hrc65-68. specialus nerūdijančio plieno gręžimui.paketą, įskaitant:10pc plastiko dėžutė.dimention:6,0 m,detalių dydis žiūrėkite paveikslėlio 1 . 100 % pasitenkinimo garantija jeigu jums netinka daiktų, dėl bet kokios

€103.68 €51.84
(0)

Medžiaga: drillforce sraigės grąžtas, pagamintas iš aukštos anglinio plieno, grūdintas ir grūdintas ilgesnį tarnavimo laiką.ir lengvesnis svoris anglies plieno konstrukcija nei standartiniai grąžtai saugos. puikus meistriškumo: skirtas 4 tikslumo žemės pjovimo briaunų ir 4 fleitos inžinerijos optimizuoti, lengvai lustas pašalinti.su savimi šėrimo sraigės tašką, lengvai pjovimo

€36.99 €35.14
(0)

Produkto informacija: 【 produkto pavadinimas 】: 6x22x90° medienos frezavimo staklės chamfering grąžtas apipjaustymas galvą 45 laipsnių chamfering žoliapjovės v-galvos volframo plieno 【 prekės pavadinimas 】:stangresnė 【klasės】: t ungsten plieno 【ilgis】:46mm 【 kampas 】:9 0 ° pastaba: jei turite kokių nors klausimų,prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis,mes stengiamės

€24.16 €12.08
(0)

Lašas laivybos paslaugos: 1.visi produktai mūsų parduotuvėje paramos lašas laivybos , mes nuoširdžiai tikimės, kad dirbti su jumis, 2.galime remti csv/excel failą dropshipping.- e-mail paramos. 3.nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien 4.jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos.apie laivybos: 1.užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

€6.07 €4.31
(0)

Galandimo priedą grandininių pjūklų dantų šlifavimo įrankiai, naudojami su elektriniu šlifuoklis priedai galandimo lauko sodo įrankių elektrinis malūnėlis priedą grandininių pjūklų galandimo dantų šlifavimo įrankių juostoje, grandininių pjūklų drožtukas sodo poliravimo adapteris įrankių rinkinys aprašymas: grandininių pjūklų areštas gali būti lengvai prisukamas

€114.88 €80.41
(0)

Produkto pavadinimas: profesionalus sauso vakuuminio brazed gręžimo core bitų m14 sriegiu kiekis: 4pcs specifikacijos: bendras ilgis: 62mm, sriegis m14 ; skersmuo 30mm, 35mm, 45mm, 50mm, ypatybė: sauso gręžimo be vandens šerti, 6mm-16mm bitų vašku viduje padeda aušinimo bits platus gręžimo keraminių plytelių, granito, marmuro, akmens.... dulkių brazed technologijos

€14.64 €13.47
(0)

Aprašymas: 8--40mm diamond dengta skylę pamačiau, grąžtai priemonė pjovimo plytelės, marmuro, stiklo, granito, gręžimo medžiaga: nikeliuotas supakuoti įtrauktas: 1 komplektas diamond skylė pjūklai(10vnt) (8,10,12,14,16,20,25,30 ,35,40 mm) savybės: geri ir ilgą gyvenimą puikios už švarią ir tikslią skylę ant stiklo ir plytelių veikia geriau su elektriniu gręžtuvu (išskyrus

€9.28 €8.35
(0)

Kiekis:20pcs anglies šepetėlių dydis:15.5 x 11 x 5 mm/0.61 x 0.43 x 0.2 (l*w*t) pagrindinė spalva:tamsiai ruda,aukso tonas,bronzos tonas bendras ilgis:40mm/1.6 modelis:cb325 medžiaga:anglies & metalo

€2.78 €1.61
(0)

Specifikacija: nauja spalva: juoda medžiaga: legiruotojo plieno dydis: 6mm, 9mm, 10mm, 13mm taikoma mašina: gręžimas universalus 4 1 chuck raktas turi būti kasdienio pasidaryk pats chuck raktus visada yra pamestas ar netinkamas, ir dažniau nei ne kiekvienas įrankis turi skirtingo dydžio dabar su 4 1 chuck klavišą galite naudoti šį apie kelis įrankius ir niekada

€26.80 €21.17
(0)

​ centro hole yra centrinis ruošinio padėties nustatymo bazė įdiegta į viršų.centro skylę 60 ° siaurėjantys skylę, kad atitiktų top 60 ° kūgis; lt croute šiek tiek apvali skylė, siekiant užtikrinti siaurėjantys angos viršuje kūgis su apt, ir gali laikyti nedidelį kiekį alyvos (sviestas)

€19.79 €16.03
(0)

1.pagamintas iš aukščiausios kokybės lydinio, nėra lengva sugadinti arba sulaužyti, patvarus naudoti. 2.tinka nerūdijančio plieno, geležies, stiklo, plytų sienos, medžio, keramikos, plytelių, plastiko, betono, cemento ir pan. 3.su atitinkamo dydžio yra patogu laikyti ir nešiotis. 4.su neslidžia konstrukcija užtikrina stabilumą, kai žinai, gręžimo mašina. medžiaga:kietas

€1.54 €0.97
(0)

Suvirinimo magnetas galva, uodega, suvirinimo stabilumo magnetinio didelis siurbimo absorbuojamus svoris 3kg paramos elektromagnetinis laikiklis įrankis produkto pardavimo taškas: 1. suvirinimo galvos yra pagaminti iš vario, geležies ir izoliacinės plokštės.tvirtas ir patvarus, suvirinimo stabilumą vario magnetinės uodegos suvirinimo galva gerai. 2. magnetas galva yra lengvai prilimpa

€51.81 €41.45
(0)

Uždegimo ritė tinka mitsubishi tue43/tue33 vejapjovės, krūmapjovės žoliapjovė atsarginės dalys 100% brand new ir aukštos kokybės qty: 1pcs pristatymas: 24 valandos, jei turime sandėlyje pastabos: -prašome, pažiūrėkite atidžiai, prieš kad ir atlikite mokėjimą. -turėtų leisti 0.1-0.5 cm skirtumas dėl rankinis matavimas. -turėtų leisti spalvų skirtumas

€192.37 €144.27
(0)

Prekės aprašymas: pavadinimas: cilindras & stūmoklio rinkinys 60mm tinka husqvarna partner nutraukė pamatė k1270 nikasil perkant, kaip yra ir kaip pavaizduota būklės.

€16.26 €11.71
(0)

Kruopos: 50, 100, 150, 500, 800, 1500, 3000 100% brand new ir aukštos kokybės. aštrus, dilimui ir didelio efektyvumo.optimalus 2200 aps / min, max 12000 aps / min. veikia gerai, šlapio arba sauso poliravimo akmenys. puikiai tinka granito, betono, marmuro, akmens, plytelių ir kt. spalva: pilka atgal spalva yra bėgo medžiaga: deimantų milteliai pro klasės šlapio/sauso,

€19.73
(0)

4mm-22mm diamond sukepintų grąžtai nemokamas pristatymas | 1/8 - 0.88 šlapio stiklo skylę pamačiau cutter/1 vnt. galite išgręžti tūkstančius skylučių. 10 kartų patvaresnis nei electroplated tipo. tinka greitai gręžti skyles jade, stiklo, marmuro , dirbtinio akmens , betono,cemento plokštes , granito , keramikos , porceliano plytelės ir kt. jei norite electroplated grąžtai,

€273.90 €260.20
(0)

Ultrafast lazerio siurblys šviesos šaltinis didelio ryškumo indikatorius ti:safyro aleksandrito žalios šviesos pluoštas, kartu lazeriu produkto aprašymas lazerio siurblys šviesos šaltinis yra aukšto ryškumo ultrafast lazerio siurblys šviesos šaltinis, kuris yra naudojamas aleksandrito lazerio pluošto kartu žalia šviesa, pr: ylf, 532nm, 525nm, 5220nm, 447nm, ultrafast lazerio siurblinės,